Benissa Impuls distribueix 320 papereres en els centres educatius de Benissa

L’empresa pública Benissa Impuls ha distribuït en les últimes setmanes 320 papereres en els centres escolars i en l’institut Josep Iborra. Aquesta acció, coordinada entre la mateixa mercantil, la regidoria d’Educació i la comunitat educativa pretén facilitar i fomentar la recollida i reciclatge de material i residus en els centres educatius del municipi.

L’acció suposa un pas més en el procés de conscienciació social iniciat per Benissa Impuls i l’Ajuntament de Benissa en els darrers mesos, tractant de reforçar missatges de respecte al medi ambient mentre es generen bons hàbits en l’alumnat.

En total han sigut distribuïdes un total de 320 papereres; 200 en l’Institut de Batxillerat Josep Iborra, 70 en el CP Manuel Bru i 60 en el Pare Melchor.

Manuel Juan, responsable d’Educació a l’Ajuntament de Benissa, assenyala que “des de la Regidoria d’Educació volem destacar la importància d’educar en valors mediambientals que fomenten hàbits positius en les xiquetes i els xiquets, amb accions senzilles i fàcils d’aplicar en els centres educatius. Agraïm la tasca de Benissa Impuls i la participació dels col·legis i l’institut, ja que, com diu un dels nous slogans de Benissa Impuls, reciclar és tasca de totes i tots”.

Des de Benissa Impuls també han volgut agrair i incentivar la col·laboració de la ciutadania, recolzant accions divulgatives i educatives com la disposició de papereres selectives per augmentar la producció de la fracció de paper/cartó i envasos a totes les aules dels centres educatius de Benissa.

D’altra banda, la mercantil municipal vol mostrar la seua satisfacció per aquesta acció, que sols és una més de les que hi ha planificades o executades, dins del pla de millora constant de la gestió de residus i dels serveis municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.