El barri de La Capella comptarà amb una nova zona esportiva

L’Ajuntament de Benissa ja ha iniciat les obres per condicionar una nova zona esportiva ubicada en el barri de La Capella. L’objectiu d’aquesta inversió és ampliar les infraestructures perquè la ciutadania tinga al seu abast nous espais per a realitzar esports, com futbol, bàsquet o patinatge, i també com a punt d’encontre per al veïnat.

Per a aquestes actuacions es destinen 18.000 euros procedents d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), on se substituirà l’actual pis d’arena per un sòl específic per a la pràctica esportiva, s’ubicarà una tanca de seguretat i s’adequarà la preinstal·lació per a l’enllumenament.

Les mesures del nou recinte són de 16 metres d’ample per 27 de llarg i incorporarà una cistella per a jugar a bàsquet i unes grades per seure, tenint delimitada una zona per a públic més menut i altra per a gent jove adolescent. La nova zona esportiva també tindrà uns horaris d’ús que es consensuaran amb el veïnat, evitant molèsties i possibilitant el seu obligat descans. Cal destacar que prèviament s’ha consultat al veïnat, mostrant-se aquest partidari del projecte.

Aquest futur espai esportiu, ubicat just baix de la zona infantil existent –que a mitjà termini també es remodelarà- sorgeix del procés participatiu Mou Benissa i té un termini d’execució de dos mesos.

Xavi Tro, regidor d’Esports i responsable de l’àrea d’Obres i Serveis, indica que “amb aquesta actuació solucionem la mancança d’una part del poble que no tenia aquestes infraestructures de caràcter lúdic i esportiu, dirigides a les xiquetes, els xiquets i la gent jove”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.